Nedozvoljena količina neznanja: Teško da je reč o lapsusu voditeljke (VIDEO)

Voditeljka jutarnjeg programa na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je uporedila veličinu Srbije i Amerike. Nakon tragedije u kojoj je dečak (13) ubio svoje drugare iz škole i radnika obezbeđenja, mnogi mediji su povukli paralele sa sličnim zločinima koji se često dešavaju u SAD. Takvu paralelu pokušala je da uradi i voditeljka jutarnje emisije, a neko je njeno objašnjenje objavio na Tviteru.

Voditeljka jutarnjeg programa TV „Happy“ pokušala da uporedi Srbiju i Ameriku, teško da je reč o lapsusus već ovako „guba greška“ možesamo da proistekne isključivo iz elementarnog neznanja…

„Amerika je velika država i velika zemlja. Srbija je, naravno, svi znamo, duplo manja. A možda i više nego duplo manja od Amerike… „, izjavila je voditeljka u programu. Video je ubrzo postao viralan i pobrao tone komentara. U komentarima joj pišu da bi neko trebalo da joj kaže da „nemoj da pričaš okolo i da je Srbija manja od neke američke lokalne zajednice”.

Izvor: Nova.rs