Louis Vuitton napravio prvu kolekciju za bebe: Kako vam se čini?

Znate li da je nedavno svetlo dana ugledala prva Luj Viton (Louis Vuitton) kolekcija za bebe? I dok je mnoge čudilo to što se ovaj brend do sada nije bavio dečjom modom, očigledno su potrebe luksuznog tržišta ukazale da je vreme za to.

Nedavno predstavljena kolekcija se sastoji od kompletnog asortimana odeće i dodataka za decu od tri do 12 meseci starosti, od dnevne odeće do odevnih kombinacija za posebne prilike.

Pletene pantalonice i kombinezoni, bodiji, pidžame, košuljice, haljinice, trikotaža i kaputići jednostavno su neodoljivi, baš kao i dodaci kao što su čarape, kape, cipelice…

Foto: Louis Vuitton/ Promo

Kolekcija takođe sadrži niz dečjih predmeta, poput medvedića, srebrne čaše, zvečke, ćebadi, putnih torbi i toaletne torbice. Svoje je mesto dobio i kultni Luj Viton kovčeg, ali sada pretvoren u dečji ormar, piše luxurysociety.hr.  

Posebna pažnja posvećena je detaljima kao što su sedefasti dugmići, vezeni motivi, ukrasi i jacquard uzorci.

Tkanine su pažljivo odabrane i uključuju organski pamuk, sertifikovanu kožu i kasmir i vunu od dobavljača koji su predani dobrobiti životinja, ističu u kompaniji Luj Viton.

Izlaskom ove dečje kolekcije Luj Viton je najavio da je ovo samo prva od mnogih, a druga kolekcija se očekuje u septembru.

Foto: Louis Vuitton/ Promo

Izvor: Zadovoljna/Nova.rs