Medijski rat bivših supružnika ne prestaje: Nakon deset godina Selma Mekić i Dado Polumenta sad izašli u javnost sa optužbama (foto)

Kada se dvoje rastanu, jasno je da postoje gravirajući razlozi koji su doveli do razvoda. Često se dešava da “Rat ruža” potraje i tada se iznosi sav “prljav veš”. Pogotovo je taj scenario uobičajen kada su oboje ili jedan od supružnika javne ličnosti. Ne postoji ta tajna koja ne pronađe put do medija.

Međutim, u  slučaju pevača Dada Polumente i njegove tadašnje supruge Selme Mekić, diplomiranog pedagoga, kaliagrafkinje i modne kreatorke, nakon okončanja braka, gotovo se ništa nije moglo čuti – do sada.

Elem, medijski rat bivših supružnika koji je zapoceo pre neki dan – ne prestaje!

Pevač Dado Polumenta sreću je pronašao u trećem braku sa suprugom Ivonom, sa kojom je dobio dve ćerke, Aleu i Aliju.

Ipak, pevač iza sebe ima dva razvoda, a oba braka je nazvao katastrofalnim greškama. Prvi put se oženio za Anu Mariju, kojoj je i posvetio svoju istoimenu pesmu, a u braku su dobili sina Dorijana. Nakon nje oženio je Selmu sa kojom je bio samo pet meseci u braku, a od koje se razveo pre deset godina.

Dado retko govori o svom privatnom životu, a sada je objasnio da se nakon tih razvoda mnogo razočarao, a onda je ljubav spoznao pored Ivone.

„Ja sam toliko želeo da imam ženu pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru i to upravo iz te želje To su bile Ana Marija i Selma.  I onda u jednom momentu baš kada sam pomislio da više nikada… Gde ću sa trideset tri godine ja sad da nađem ženu kao ja, to ni ne postoji… Usput čuješ priče u fazonu, ti ako budeš čekao i birao, nikad nećeš naći“, kazao je pevač za „Blic“.  

Međutim, nakon te izjave se oglasila Selma, koja smatra da Polumenta nema pravo da govorio o bivšoj supruzi.

„Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno po emisijama, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi.  Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostati dužna“, napisala je Selma Mekić, inače veroučiteljica.

Dado joj je ubrzo odgovorio i istakao da ne želi da pravi senzaciju od svog života.

„Želim da se obratim javno, povodom apsolutno nepotrebnih senzacija koje se prave povodom moje izjave u jednoj emisiji. Niti sam koga uvredio, niti koga spominjem ikada igde, osim što odgovaram na pitanja koja su mi postavljena. Jesam pogrešio u prošlosti, ali smatram da su to moje greške koje sam ja učinio i time nikoga ne vređam, jer je to sve bio deo mog života i sa mim tim imam prava da pričam o tome! I hvala Bogu pa je sve tako bilo i da sam nakon svega našao osobu koju volim i sa kojom gradim porodicu. Od kada postojim na javnoj sceni, nikada nikog nisam uzeo u usta u lošem kontekstu jer meni to ne priliči. Možda nekada jesam živeo i ovako i onako, ali sada živim normalan, miran život i ne želim da dozvolim da se pravi prostor za drame, skandale, nečije medijske pažnje. Stavljam tačku na ovu priču. Hvala svim ljudima koji su uz mene i prate moj rad“, napisao je Dado na svom Instagramu.

Podsetimo, posle pet i po meseci braka, Dado i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom. Skandal je nastao kada je Selma videla suprugove fotografije iz noćnog provoda, kako piše „Kurir“ a prenosi Nova.rs.

Svet Dijapsore / Izvor: Nova.rs