Jelena Karleuša se i dalje bori kao lavica da spase brak: Čekam da Duško shvati da sam boginja univerzuma i da padne na kolena! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić duže od deceniju i po su bračni par, ali svima je u međuvremnu jasno da su odnosi među njima odavno narušeni…

Jelena je godinama negirala da u njenom odnosu sa Duškom postoje problemi, da bi, nakon što ga je prošle godine na Božić prijavila za nasilje, zaćutala, a nekoliko meseci kasnije na Instagramu je napisala da se razvode – da bi potom obrisala tu objavu.

Jesenas je pak izjavila za medije da njih dvoje, zajedno sa maloletnim ćerkama, i dalje žive pod istim krovom, otkrivši da su papirološki još u braku, a sada je otkrila i da ona Duška pokušava da navede da ostane u braku – iako on ne funkcioniše, pisao je „Kurir“, a preneo portal Nova.rs.

„Duško Tošić me je iznervirao, pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli papirološki. Živimo u istoj kući. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu: Duškov život nema smisla bez mene. Lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Odnosi su narušeni, mama i tata ne funkcionišu, i ja čekam da Duško shvati da sam ja boginja univerzuma i njegova jedina prava ljubav i da na kolenima ne znam šta izgovori“, izjavila je pevačica i zaključila da ne želi da njene naslednice budu deca rastavljenih roditelja, te da brakovi u Srbiji mahom propadaju jer muškarci ne poštuju žene.

Svet Dijaspore / Izvor: Nova.rs