ŽIRIJU SE PRIKLJUČUJE ZORICA MARKOVIĆ: Na audiciju “Zvezde” u Beč stiže i pevčica

Prašina koja se podigla već nakon prve audicije za muzičko takmičenje „Zvezda“ koja je odžana u Beču, a kojoj je prisustvovao Darko Lazić, o čemu smo već pisali: DARKO LAZIĆ U ŽIRIJU AUDICIJE: U Beču sinoć održan prvi kasting za „Zvezdu“ (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu), sada poprima epske razmere.

Sve je više kandidata koji se prijavljuju za “Zvezdu” sa nadom i željom da se oprobaju ili pak dokažu u pevanju.

Kao što smo već pisali, iza organizacije “Zvezde” stoji agencija „D&S Music Industry” na čijem čelu se nalazi Dragan Paunović, poznat kao emotivni partner Branke Lazić, majke proslavljenog folkera Darka Lazića i Slađana Nikolić. Stalni član ekipe koji je ujedno i predsednik žirija je pevač Dragan Krstić Crni, a organizacija je odnedavno u projekat uključila i Željka Gnjatovića Žecu, pionira ovdasnjih „karaoke“ scene.

Deo ekipe „Zvezde“ / Foto: Svet Dijaspore

Stiže pojačanje u obliku Zorice Marković

Najnovija vest stiže od produkcije a ona glasi da se timu „Zvezde“ priključuje legendarna pevačica Zorica Marković koja će 4. kao i  25. aprila biti deo žirija, dok će 26. aprila nastupiti na proslavi koju organizuje produkcija u klubu „Cafex“.

Imajući u vidu da je Zorica prilikom svog učešća u rijaliti formatima „Farma“ i „Zadruga“ postala poznata kao neko ko ima stav „šta na umu, to na drumu“ – očekuje se i više nego zanimljivo žiriranje na audiciji „Zvezda“ u Beču, o čemu će portal Svet Dijaspore izveštavati.

Pozovite još danas i utičite na vašu budućnost!

Prijave za muzičko takmičenje “Zvezda” su i dalje u toku, a za sve informacije i prijave na raspolaganju vam stoje: Dragan Paunović +43 66776 22 527, Slađana Nikolić +43 667 44 26 162 ili putem Facebook Messenger-a Željko Gnjatović (1) Facebook.

Želite da prisustvujete audiciji? Nikakav problem!

Osim takmičara, članova njihovih prodica i timova, organizatori pozivaju i sve Bečlije koje žele da prisustvuju ovom događaju, da slobodno dodju u klub Cafex (Alserstraße 71, 1090 Wien).

Preporuka je da putem kontakata iz teksta rezervišete vaše mesto na vreme.

Uz pomenuti tim, 4. aprila priključuje se i orkestar „Aleksandar & Nikolas“ koji ce pratiti kanditate na audiciji.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Youtube/Svet Dijaspore