TRAG VODI U BEČ! Pojavio se video na kome se vidi nestala devojčica Danka, oglasila se ambasada! (VIDEO)

MUP Srbije radi na rasvetljavanju okolnosti u vezi sa snimkom koji se pojavio iz Beča, nezvanično je potvrđeno za N1. To je, kako je rečeno, jedan od brojnih tragova na kojima nadležni rade.

Kako su preneli pojedini mediji, novi trag u istrazi za nestalom Dankom Ilić pojavio se jutros u pola tri ujutru, kada je policija dobila informaciju da je devojčica viđena u Beču u pratnji dve rumunske državljanke.

Objavljen je i navodni snimak iz Beča: (VIDEO) Istraga nestanka devojčice: MUP radi na rasvetljavanju okolnosti u vezi sa snimkom iz Beča (n1info.rs)

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite policiju u Srbiji na broj telefona 192 ili policiju u Austriji na broj telefona 133.

U međuvremenu na društvenoj mreži „X“ sa službenog naloga oglasila se i Ambasada Republike Srbije u Beču sa molbom i brojevima telefona:

Dieses Bild hat ein leeres Alt-Attribut. Der Dateiname ist Screenshot_20240331_150136_X-565x1024.jpg

Svetlana Nenadović Glušac / Svet Dijaspore // Izvor: N1info.rs

Foto: Svet Dijaspore/društvene mreže