DARKO LAZIĆ U ŽIRIJU AUDICIJE: U Beču sinoć održan prvi kasting za „Zvezdu“ (VIDEO)

Kao što smo već pisali: ŽELIŠ DA BUDEŠ ZVEZDA? – PAŽNJA! Darko Lazić u žiriju audicije u Beču 21. marta (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu) u toku su prijave za audiciju muzičkog takmičenja “Zvezda” koje je počelo iz glavnog grada Austrije.

Iza organizacije stoji agencija „D&R Music Industry” na čijem čelu se nalazi Dragan Paunović, uskom krugu prijatelja poznat kao emotivni partner Branke Lazić, majke proslavljenog folkera Darka Lazića, kao i njegova poslovna partnerka Slađana Nikolić.

Njima se veruje: Ekipa koju je okupila agencija „D&R Music Industry” za audiciju “Zvezde” / Foto Copyright: Svet Dijaspore

Sinoć je u klubu “Tube”, koji se nalazi u sklopu legendarnog kluba “Cafex” u Beču, održana prva audicija u nizu, a zainteresovanih za učešće je bilo mnogo. Naime, svoju šansu da zakorače u profesionalno bavljenje muzikom, iskoristio je veliki broj pevača amatera,  a bilo je pregršt i onih koji su prvo došli da “opipaju teren”, te se prijavili na licu mesta za sledeći kasting koji će biti održan na istom mestu narednog četvrtka 28. marta.

Prijave za muzičko takmičenje “Zvezda” su i dalje u toku, a za sve informacije i prijave na raspolaganju vam stoji Slađana Nikolić – pozovite još danas i utičite na vašu budućnosti +43 667 44 26 162.

Okupljenima se u ulozi predsednika žirija uvodnim govorom obratio Dragan Krstić Crni, a pre nego što je usledila audicija, u revijalnom delu programa nastupio je Dragan Lazić, mlađi brat proslavljenog Darka Lazića, koji je ovog puta bio član izborne komisije.

Kako je bilo sinoć na prvoj audiciji za “Zvezdu” pogledajte na eklsuzivnim video zapisima koje vam donosi portal Svet Dijaspore:

Branka Lazić (levo), majka proslavljenog folkera Darka sa emotivnim partnerom Draganom Paunovićem i Slađanom Nikolić, organizatorima “Zvezde” iz „D&R Music Industry” / Foto Copyright: Svet Dijaspore
Crni i Sladjana
Dragan, Darko i Slađana / Foto Copyright: Svet Dijaspore
Da li se sećaš kad je… Sloba Janković, vlasnik kluba Cafex i Darko Lazić / Foto Copyright: Svet Dijaspore
Sloba (Cafex) i Darko / Foto Copyright: Svet Dijaspore

Tekst: Svetlana Nenadovic Glusac

Fotos & Videos Copyright: Svet Dijaspore