SVET DIJASPORE EKSKLUZIVNO DONOSI: Ovo je dečko Branke, majke Darka Lazića (FOTO & VIDEO)

U medijima se pojavila vest da je majka popularnog folk pevača Darka Lazića u emotivnoj vezi sa izvesnim čovekom iz Holandije.

Portal Svet Dijaspore je sinoć bio u društvu aktera ove ljubavne priče, te vam ekskluzivno donosimo fotografije Branke Lazić i njenog izabranika.

Reč je o Draganu Paunoviću, našem čoveku koji je rođen i odrastao u Holandiji, bavi se privatnim biznisom, a u Beču je boravio zajedno sa Brankom jer njegova agencija „D&R Music Industry” sinoć je organizovala prvu audiciju za predstojeće muzičko takmičenje „Zvezda“.

Branka  Lazić i Dragan Paunović / Foto Copyright: Svet Dijaspore

Da je odnos između Branke i Dragana stabilan, pokazuje i činjenica da su Draganov projekat podržali Brankini sinovi Darko i Dragan, koji su sinoć bili deo ekipe za kasting u Beču, Darko u ulozi člana žirija, dok je Dragan nastupio u revijalnom delu programa.

Novopečeni par živi na relaciji Holandija-Srbija, često putuje i uživa u životu, a prisnost i privrženost se može videti u njihovom skladnom odnosu.

Reportažu od sinoć možete vidite klikom na link: DARKO LAZIĆ U ŽIRIJU AUDICIJE: U Beču sinoć održan prvi kasting za „Zvezdu“ (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Happy Family na okupu / Foto Copyright: Svet Dijaspore
Dragan i Darko / Foto Copyright: Svet Dijaspore
Dragan peva mami i Draganu / Foto Copyright: Svet Dijaspore
Branka sa sinovima Draganom i Darkom / Foto Copyright: Svet Dijaspore
Branka cveta / Foto Copyright: Svet Dijaspore

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto Copyright: Svet Dijaspore