ŽELIŠ DA BUDEŠ ZVEZDA? – PAŽNJA! Darko Lazić u žiriju audicije u Beču 21. marta (VIDEO)

Svedoci smo uspeha koji su postigli neki od učesnika raznih muzičkih takmičenja širom regiona. Samo oni sa faktorom „X“ uspeli su da se za njih čuje i da obezbede svoje mesto na zvezdanom nebu domaće estrade.

Jedan od njih je svakako Darko Lazić koji je pobedom na takmičenju “Zvezde Granda” 2009. godine, te sa sjajnim pesmama koje je snimao, a koje su jedna za drugom postajale mega hitovi, zakoračio sigurnim korakom ka samom vrhu estrade, gde se i dan danas nalazi.

Živis u Beču? Voliš da pevaš? Misliš da znaš? Smatraš da zaslužuješ šansu? Imaš  „X faktor“? – ukoliko čitas ove redove svakako već imas sreće!

Naime, u četvrtak 21. marta 2024. u klubu „Tube“ u Beču (Cafex, Alserstraße 71, 1090 Wien) biće održana prva muzička audicija takmičenja „Zvezda“ na kojoj će se u žiriju naći upravo Darko Lazić, ovog puta u pratnji brata Dragana Lazića, u ulozi predsednika žirija pevač Dragan Krstić Crni, dok će takmičari nastupati u pratnji orkestara Gorana Nikolića i Dušana Stojanovića.

Iza čitave organizaciji stoji agencija „D&R Music Industry” na čijem čelu se nalazi Dragan Paunović, javnosti poznat kao emotivni partner Branke Lazić, majke proslavljenog folkera Darka Lazića.

Dragan Paunović / Foto: Privatna arhiva

Za sve informacije i prijave na raspolaganju vam stoji PR i drugi član ove agencije Slađana Nikolić – pozovite još danas i utičite na vašu budućnosti +43 667 44 26 162.

Pobednika i visoko plasirane učesnike očekuju vredne nagrade, medijska vidljivost, tim eksperata sačinjen od kompozitora, tekstopisaca, PR ekipe, fotografa, menadžera i studija, kao i angažmani u Evropi i svetu.

Audicija kreće iz Beča, a u zaivsnosti od prijavljenog broja učesnika zavisi koliko će audicija biti održano zaredom, nakon čega će uslediti audicije u ostalim austrijskim gradovima: Linz, Salzburg, Innsbruck, Bregenz i Graz.

Više informacija uskoro…

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Promo