UVEK SPREMNA NA ŠALU: Marija Šerifović uhvatila Matiju Cveka za zadnjicu usred koncerta u Zagrebu, pevačeva reakcija nasmejala čitav region! (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović osmog marta održala je nezaboravni koncert u Areni Zagreb pred oko 16 hiljada ljudi, a specijalni gost je bio pevač Matija Cvek sa kojim ima duet pesmu „Pola sunca“ koja polako ali sigurno osvaja srca publike.

Poznato je da su njih dvoje tokom saradnje postali dobri prijatelji, a na društvenoj mreži Tik-Tok sada kruži video snimak sa koncerta o kom bruji ceo region.

Naime, dok je Marija izvodila pomenutu numeru sa kolegom, u jednom trenutku mu je prišla sa leđa i uhvatila ga za zadnjicu. To je zabeležio neko od publike, a snimak je za kratko vreme postao viralan na Internetu.

Matija se u momentu izgubio, ali je nastavio da peva kao da se ništa nije desilo i šalu prihvatio sa osmehom.

Podsetimo, Marija je na konferenciji za novinare podelila svoje utiske nakon koncerta:

– Sve je bilo po planu, neke stvari su me remetile, ali to se vas ne tiče. Sve je teklo lagano, bez problema, radili smo na tome jako dugo, bila bih nervoznija da nije bilo tako. Uvek sa velikim zadovoljstvom idem i u najmanje gradove, jednako se dajem i da pevam za 500 i za 16.000 ljudi. Čekala sam pravi trenutak da nastupam u Zagrebu, ljubav je obostrana, rekla bih da je ovo ljubav koja će trajati, češće ćemo se viđati to je sigurno – iskrena je pevačica.

Tekst: Svet Dijaspore