UMESTO DA SEDI NA GROBLJU JER JE IZGUBIO SVE, NASTAVLJA DA ČINI ZLO, MARINA SE PREVRĆE U GROBU: Jelena Karleuša oplela po Aleksandru Raduloviću Futi nakon optužbi da je ukrala pesmu!

Popularna pevačica, Jelena Karleuša, nedavno je imala brutalni okršaj sa suprugom pokojne Marine Tucaković.

Muzički producent Aleksandar Radulović, poznatiji kao Futa, nedavno je na društvenoj mreži „Iks“, izneo niz optužba na račun Jelene Karleuše, a kako tvrdi JK je prisvojila pesmu Milana Radulovića Laće, koju je prisvojila kao svoju. 

Nakon što je Futa izneo skandalozne optužbe na Jelenin račun, ona se oglasila i u svom maniru, odgovorila na sve napade.

– Umesto da sedi na groblju i kuka jer je izgubio sve na svetu, taj mučenik nije naučio životu lekciju i nastavlja da čini zlo. Marina se u grobu prevrće jer on uništava sve što je ona decenijama stvarala. Ima li neke ustanove da se pozabavi ovim pomahnitalim dedom – poručila je Jelena Karleuša za Informer.

Podsetimo, Karleuša tvrdi da Futa Radulović pokušava ucenom i prevarom da se bespravno okoristi o minuli rad pokojne Marine Tucaković, a nakon što je isplivao skandalozni audio snimak, sukob se nastavlja.

Izvor: Informer/Alo.rs