SPREMNA SAM DA OCENJUJEM TAKMIČARE, TRUDIĆU SE DA BUDEM VRLO OBJEKTIVNA: Sanja Vučić menja Mariju Šerifović u „Zvezdama Granda“

Marija Šerifović nije se pojavila na snimanju „Zvezda Granda“, a na veliko izenađenje mnogih menjaće je koleginica i prijateljica Sanja Vučić.

Sa širokim osmehom na licu Sanja je otkrila da se veroma raduje ovom izazovu.

– Spremna sam da ocenjujem takmičare, mada nije mi prvi put u žiriranju, ali svakako da je izazov. Mislim da su Marijine cipele velike za ispuniti. Svakako ću se truditi da revnosno ocenjujem i da budem vrlo objektivna. Nadam se da ću da doprinesem svojim mišljenjem – rekla je Sanja, a potom se našalila:

Ovo je samo za potrebe ove emisije, da ne brinu gledaoci, vraća se Marija vrlo brzo. Videćemo kako ću da se snađem.

Na pitanje da li se čula sa Marijom i da li je dobila neki savet Sanja je odgovorila:

Čule smo se, Marija mi je dostavila spisak svojih želja, prevashodno kako bi ona želela da ja ocenjujem. Ne kose se svakako naša mišljenja, tako da se nismo dugo dogovarale.

Iako ističe da će biti objektivna, Sanja je otkrila šta će joj najteže pasti tokom žiririranja u „Zvezdama Granda“.

– Biće mi teško, pogotovo što je jedna takmičarka moja drugarica iz škole i dobro je što je ona u Marijinom timu, odnosno u mom, tako da neću biti pristrasna. Uglavnom biću fer (smeh) – istakla je Vučićeva koja, kako kaže, „Zvezde Granda“ prati kad god ima slobodnog vremena.

Kolege iz žirija su Sanju dočekale oberučke, a evo šta ona kaže o susretu sa članovima stručnog žirija.

– Nismo pričali o samo takmičenju, ali smo ćaskali ovako, pozdravila sam se sa svima. Sad ću da ih pitam za savet. Nemam nikakav strah, ovo je jedan šou i na tan način ću i da posmatram– poručila je Sanja, a na pitanje da li bi želela da bude stalni član čuvene osmorke, pevačica je odgovorila:

Ne bih nikome uskakala u stolicu, jedino ako neko u budućnosti odustane (smeh)!

Izvor: Kurir.rs/Grand