SVETSKA EKSKLUZIVA- Svet Dijaspore: Kakav profesionalac! Goran Bregović samo 10 dana nakon operacije ramena stao na binu u Beču! (FOTO+VIDEO)

Iako se u domaćim medijima pojavila informacija da je Goran Bregović imao nezgodu u saobraćaju, kada je pao sa svoje Vespe u Parizu, muzički mag je uspeo da od javnosti sakrije o koliko ozbiljnoj povredi je reč.

Naime, kako portal Svet Dijaspore ekskluzivno saznaje, Brega je imao ozbiljnu povredu ramena koja je morala odmah da bude sanirana i to komplikovanom operacijom. Drama koja se odigravala u Parizu, okončana je kada je Bregoviću nakon višesatne operacije ugrađeno titanijumsko desno rame.

Foto: Svet Dijaspore

Imajući u vidu da se sve to desilo samo pre deset dana, i da taj vid koplikovane operacije zahteva potpuno mirovanje, ne napušta nas neverica da je Goran Bregović zbog koncerta u Beču doleteo iz Pariza, izašao na binu i odradio koncert sa puno elana i energije i time dokazao da je definitivno najveći profesionalac među ne samo domaćim, već i svetskim muzičarima.

Nama ostaje samo da kažemo: Bravo za Bregu!

Hvala na predivnom koncertu – do sledećeg viđenja! Foto: Svet Dijaspore

PAŽNJA! Zabranjeno je svako preuzimanje foto i video materijala i svrsishodno zakonima u EU, zakonski sankncionisano.

Kako je bilo sinoć na konceru pogledajte klikom na link:

EKSKLUZIVNO Svet Dijaspore: Pogledajte kako je bilo sinoć na koncertu „Bijelog Dugmeta“ u Beču (FOFO+VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Svet Dijaspore