Svet Dijaspore: Pogledajte video reportažu sa sinoćnjeg koncerta „Bijelog Dugmeta“ u Beču (VIDEO)

Danas kada se u Beču sređuju utisci sa koncerta „Bijelog Dugmeta“ od sinoć, portal Svet Dijaspore razgovarao je na tu temu sa Fikretom Vukalićem Fantomom, producentnom i organizatorom bečkog koncerta (agencija „Fantasy Production“):

„Prezadovoljan sam kako je sve proteklo sinoć.  Danas sa svih strana dobijam čestike za organizaciju. Međutim, najviše mi znači to što je Brega, bez obzira na svoje zdravstveno stanje, zbog kog mu je storgo zabranjeno kretanje, on ipak rešio da održi koncert u Beču. Kada smo se čuli pre desetak dana, nakon njegove operacije, Brega mi je rekao da sam ja jedina osoba na svetu kome on ne može da otkaže koncert i da računam da dolazi za Beč. Sinoć mi je Brega sa bine zahvalio na organizaciji i rekao da sam jedinstven u tom poslu koji to tako profesionalno odradi i da je srećan što je tu“ – otkrio nam je Fantom i dodao:

Profesionalac! Goran Bregović nakon opercije ramena sa fiksiranom rukom održao spektakularan koncert u Beču / Foto: Svet Dijaspore

„Uzimajući u obzir da se radi o jednoj mega zvezdi svetskog kalibra koji koncerte održava po renomiranim koncertnim dvoranama po svim meridijanima, kao i to da sam ja u svojoj karijeri radio sa mnogim velikim imenima domaće estrade, sa zadovoljstvom mogu da kažem  da me je Brega ganuo svojim gestom i izjavom i da ovaj koncert predstavlja pečat u mojoj dosadašnjoj karijeri“ – rekao nam je za kraj Fikret Vukalić Fantom.

Prijateljstvo koje traje decenijama: Brega i Fantom / Foto: Privatna arhiva

Kako je bilo sinoć na koncertu pogledajte klikom na link:

EKSKLUZIVNO Svet Dijaspore: Pogledajte kako je bilo sinoć na koncertu „Bijelog Dugmeta“ u Beču (FOFO+VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Zašto se Goran Bregović na bini u Beču pojavio sa fiksiranom rukom pročitajte klikom na link:

SVETSKA EKSKLUZIVA- Svet Dijaspore: Kakav profesionalac! Goran Bregović samo 10 dana nakon operacije ramena stao na binu u Beču! (FOTO+VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Svetlana Nenadović Glušac

Video: Svet Dijaspore