SVE PRŠTI OD STRASTI I EMOCIJA: Jovana Jeremić predstavila novog dečka (VIDEO)

Nakon kraha braka sa političarem Vojislavom Miloševićem, voditeljka Jovana Jeremić uplovila je u ljubavnu romansu sa bogatim biznismenom čiji identitet nije htela da otkrije.  

Iako se mnogima činilo da je seksi plavuša čvrsto rešila da ne otkriva previše o svom izabraniku, desilo se nešto potpuno suprotno.

Naime, ona je objavila nekoliko fotografija i snimak sa svojim dragim na društvenoj mreži Instagram i predstavila ga javnosti.

Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama – napisala je Jovana u opisu fotografija, a u isečku njene emisije otkrila je da joj je baš on na Božić ove godine poklonio zlatni dukat.

Foto: Instagram/jeremicjovana

Na Božić 2023. mi je poželeo večnu ljubav poklonivši mi dukat. I desila se. On. Lepo ja kažem da je kod mene sve na praznik – napisala je voditeljka „Novog jutra“.

Tekst: Svet Dijaspore