TITO BI BIO PONOSAN NA PIONIRKE: Klub SFRJ proslavio svoj 5. rođendan (VIDEO)

Za pet godina postojanja, klub SFRJ Vienna postao je kultno mesto na kome se okupljaju Bečlije željne dobrog provoda, u kome “caruje drurastvo”, sluša muzika po principu od “Vardara pa do Triglava”, a konobarice služe goste sa pionirskim marama i kapama na kojima sija petokraka zvezda.

Ovaj jedinstveni koncept osvojio je ovdašnju publiku do te mere da je klub SFRJ gotovo svakog dana pun Bečlija koji navrate u ulicu Märzstrasse 27, na “čašicu razgovora”, dok su vikendi rezervisani za sjajne zabave koje obično potraju do jutra.

Tim kluba SFRJ na čelu sa vlasnikom Sašom Radivojevićem, pozvao je u utorak 12. decembra svoje saradnike, prijatelje kluba i ostale kolege ugostitelje da zajedno proslave peti rođendan.

Tako su u ranim večernjim satima gosti počeli da pristižu na crveni tepih, dok su im mnoštvo balona, zastavica i pionirke uz serviranje penušca želeli dobrodišlicu.

Za sjajan štimug pobrinuo se DJ kluba koji je na početku večeri puštao najveće pop i rok hitove bivše Jugoslavije, dok su neke druge note i melodije usledile nešto kasnije na nastupima sjajnih Rijalde i Lukijana.

Ana, Sofia i Saša
Legendarni bečki ugostitelj Lanče, Restoran Panorama (u sredini) sa sinom Sašom, SFRJ klub (desno) i Aleksom (levo)
Devojke se uvek bolje zabavljaju: Ana sa drugaricama (2.s.d.)
Gde su oni tu je dobar provod: Beki (Cro Gourmet) i Elvis (ex Insommnia)
Zna da se na rođus dolazi sa poklonom Boris (Rochus) i Saša (SFRJ)
Nek se čuje, nek se zna ko se kome dopada… Lepa Rijalda i Elvis
“Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali naše slavlje”  – Saša

Čestitke za 5 godišnjicu kluba SFRJ – vidimo se dogodine!

Svetlana Nenadović Glušac

Foto & Video: Svet Dijaspore