IMAMO TRI FIRME, ALI ON TROŠI PARE KAO NEKA ŽENA: Goca Tržan iskreno o zajedničkoj kasi u braku i jubilarnom pedesetom rođendanu!

Pevačica Goca Tržan priznala je da nije od onih osoba koje umeju da raspolažu novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen partner Raša Novaković, koji troši kao prava žena.

– Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno – rekla je Goca za Star i dodala da je srećna jer ima partnera pored sebe koji ne očekuje da se ona transformiše u devojčicu, već je prihvata takvu kakva jeste:

 Ja iz babe u devojčicu nit mogu nit želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni 50 banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni pedeset banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva ja jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su , da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da se dopadne sa šminkom ili bez . Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu – zaključila je Tržan za gore pomenuti medij.

Izvor: Republika.rs/Star