ŠTO ME NIJE UBILO – SNAGU MI JE ULILO: Severini vraćeno starateljstvo nad sinom Aleksandrom, pevačica ima dupli povod za slavlje (FOTO)

Samo dvadesetak dana nakon odluke Vrhovnog suda, kojom je uvažena revizija i poništeno rešenje Županijskog suda u Splitu u vezi sa zajedničkim starateljstvom Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom, a starateljstvo u potpunosti vraćeno ocu, (ne)očekivano se desio obrt.

Naime, Slobodna Dalmacija saznaje da je Županijski sud u Splitu na sednici održanoj 6. februara ove godine praktično ponovio svoju prethodnu pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni „roditeljsko starateljstvo obavljati po dogovoru, zajednički i ravnopravno“

Odlukom tročlanog veća sastavljenog od splitskih sutkinja, u čijem je vlasništvu Jutarnji list, ponovo je odlučeno da dečak živi naizmenično sa majkom i ocem, 14 dana u mesecu, na njihovim adresama u Zagrebu.

Ovaj sud smatra da je u interesu deteta da naizmenično provodi vreme sa ocem i sa majkom, bez obzira na mišljenje njegovog posebnog staratelja, kako bi ono i dalje želelo da živi sa majkom. Međutim, ovaj sud svoju odluku nije zasnovao na isključivom mišljenju deteta, jer je ono u sukobu lojalnosti, već je odluka doneta na osnovu rezultata celokupnog postupka„, navodi se u odluci.

Apelacioni sud je takođe zaključio da Popović nije dokazao da je Severina zanemarivala dete i da bi bila nesposoban roditelj.

Za pevačicu je današnji datum iz još jednog razloga veoma poseban. Naime, ona je putem Instagrama otkrila da je njenom nasledniku divan dan.

Pre 12 godina u Splitu je pao sneg… Moj Tomica je od mene iz porodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20:00h i rekla: ‘Nemojte me buditi’. U 21:05h probudio me doktor i rekao: ‘Severina, vreme je, idemo u rađaonicu’. U bunilu sam uzela mobilni da javim mami. Na mobilnom je bila poruka Tomice: ‘Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno‘“, napisala je ona uz fotku sa sinom i menadžerom Tomicom Petrovićem.

U 23:05h se rodio najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsretnija žena na svetu. Srećan rođendan, sine… i tebi, hani“, završila je ona.

Tekst: B92.net/Svet Dijaspore