SPISATELJICA VEDRANA RUDAN: Aleksandra Prijović je više napravila za mir između Srba i Hrvata nego svo smeće u odelima (VIDEO)

Popularna Hrvatska književnica Vedrana Rudan, nedavno je gostovala na Televiziji Nova i tom prilikom izazvala tekstonske poremećaje u regionu kada je dala odgovor na pitanje šta misli o Aleksandri Prijović.

„Mladi ljudi su pre svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošču jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati šta im je volja, njih to ne dotiče. I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvezda nego naš premijer“ – započela je priču Vedrana.

U toku gostovanja u emisiji „Pokreni se“ Vedrana je otkrila i kako je pitala unuku da li zna ko je Aleksandra, da bi procenila „stanje“ na terenu, a unuka joj je odgovorila:

„Nona, pa kako me možeš to pitati“,

– odgovorila je unuka, a zatim nastavila da peva njene pesme. Pesme koje ja naravno ne znam…Onda, Karleuše peva…Mislim, ne može nazad. Ne možemo mi našu decu pretvoriti u nekakve male ustaše. Ne mi, ne ja, nego neki naši političari. Prošo voz. To su neka druga deca, neke druge generacije. Oni odlučuju šta će voleti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta – oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego svo smeće koje se slika u odelima i čas je u ratu, a čas je u miru“ – rekla je Rudan.

Tekst: Svet Dijaspore / S.N.G.

Foto: Screenshot/Youtube/Instagram/aleksandraprijovic