PRIRODA NAM DAJE SVE ŠTO NAM JE POTREBNO: Medinarium je predstavio svoje proizvode u Štutgartu!

Pod sloganom “Prirodno, zdravo i apsolutno organski” u petak 27. oktobra u prostorijama Generalnog konzulata Republike Srbije u Štutgartu održana je promocija organiskih proizvoda kompanije „Medinarium“.
Ovu jedinstvenu promociju organiskih proizvoda iz Srbije, svojim prisustvom uveličao je uvaženi diplomata Dragan Dimitrijević, generalni konzul Republike Srbije u Štutgartu, kao i brojne ugledne ličnosti iz Štutgarta i pokrajne Baden Vutemberg (Baden-Wüttemberg).
U prvom delu večeri, prisutne je sa proizvodima upoznao Predrag Krecojević, vlasnik “Medinarium”-a, ovog puta u ulozi prezentera, a zatim je usledio prijem sa degustacijom na kome su prisutni mogli pojedinačno da se upoznaju sa proizvodima kompanije organske hrane „Medinarium“.
Dragan Dimitrijević, generalni konzul Republike Srbije u Štutgartu, Sanja Zink, Maja Dimitrijević, dr Ana Scherer sa majkom (s.l.n.d.)
Medinarium – oaza domaćih proizvoda…
Sem centrale koja se nalazi u mestu Medling (Mödling) nadomak Beča, firma “Medinarium” se bavi prodajom i distribucijom proizvoda iz Srbije širom Zapadne Evrope, u prvoj liniji svog brenda – meda i proizvoda čija je osnova prirodni med koji potiče sa obronaka planina oko Negotina.
U svojoj bogatoj paleti proizvoda, Medinarium putem onlajn prodaje nudi prvoklasna vina i rakije domaćih proizvođača, koji na taj način stižu do naših ljudi u Dijaspori.
Wein, Spirituosen & Geschenke online kaufen | Medinarium
Qualitätshonig aus der Natur | Medinarium
Predrag Krecojević, vlasnik Medinariuma
Dragan Dimitrijević, generalni konzul Republike Srbije u Štutgartu (u sredini), Predrag Krecojević, vlasnik “Medinarium”-a (levo) i Aleks Ðorđević, portal eXyuman (desno)
Predrag Krecojević (Medinarium) zahvalan na gostoprimstvu Draganu Dimitrijeviću, generalnom konzulu Republike Srbije u Štutgartu
Predrag Krecojević i deo tima Medinarium
Podrška kolega iz regiona: fotograf Željko Cindrić i generalni konzul R. Srbije Dragan Dimitrijević
Tekst: Svetlana Nenadović Glušac
Foto: Aleks Ðorđević / eXyuman