TRIJUMPF ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U SARAJEVU: Zagrmela „Zetra“ kad je izvela sina na binu (VIDEO)

Sinoć je u Sarajevu održan prvi u nizu spektakla Aleksandre Prijović, a u moru snimaka koji kruže društvenim mrežama, a snimci sa bine pokazali šta je Prija  uradila pre nego što je zapevala.

Zetra je sinoć bila popunjena do poslednjeg mesta, a Prija je nastavila svoju koncertnu turneju „Od istoka do zapada“ koju je započela pre mesec dana u Beogradu.

-Dobro veče Sarajevo! Pre svega želim da vam kažem jednu stvar, velika mi je čast što sam u gradu koji je je iznedrio toliko muzičkih legendi dočekana na ovakav način- pozdravila je Aleksandra sinoć publiku, a potom dodala:

-Hvala vam što ste došli večeras i što ćemo se družiti tri noći zaredom. I hvala vam na poverenju koje nikada neću izneveriti, želim da uživate večeras, da zajedno skačemo i plačemo, da ovo bude noć za pamćenje!

Aleksandra Prijović izvela sina na binu

Nakon više od dva sata, koliko traje spektakl u Zetri, usledio je najemotivniji trenutak kada je Aleksandra Prijović izvela sina na binu.

-S obzirom da sam svoja prva tri koncerta preplakala večeras se suzdržavam- rekla je Aleksandra, nakon čega su je ipak savladale suze te je sa knedlom u grlu nastavila.

-A i zašto bih se suzdržavala? Samo želim da znate da sam vam zahvalna do neba i da vas volim. Hvala vam što volite ono što ja radim! I želim da se zahvalim mom Filipu, bez tebe ništa ne bi bilo ovako. I da se zahvalim mojoj porodici i mom sinu Akiju. Sunce moje najlepše na svetu, je l’ hoćeš da dođeš kod mame? – čučnula je Prija i prišla svom nasledniku koji je bodrio iz prvih redova.

Maleni Aleksandar bez razmišljanja izašao je na binu pred punom Zetrom ne skidajući osmeh sa lica i ovim potezom oduševio majku, ali i celu Zetru.

-Hoćemo da im kažemo da ih volimo, da im pošaljemo poljubac?- upitala ga je pevačica, a Aki je odmah pozdravio hiljade ljudi koji su pred njim skandirala i aplaudirali.

-Ja više ne znam koja je pesma sledeća, hoće li neko da mi kaže?- potpuno se zbunila Aleksandra, a potom se zahvalila svom nasledniku na ovom potezu.

-Hvala ti što si izašao jer si rekao da se plašiš i da se stidiš!

Podsetimo, Aleksandra Prijović održaće tri uzastopna koncerta u Sarajevu.

Izvor: Grand.rs

Foto: Screenshot/Youtube