ZVEZDA SERIJE „FRIENDS“ METJU PERI PRONAÐEN MRTAV: Potresne scene ispred kuće (VIDEO)

Američki glumac Metju Peri, koji je svetsku slavu stekao kao Čendler Bing u seriji „Prijatelji“, preminuo je sinoć u 54. godini.

Perijevu smrt potvrdio je kapetan Skot Vilijams iz policije Los Anđelesa. Prema njegovim rečima, uzrok smrti neće biti moguće utvrditi neko vreme, ali je napomenuo da nema naznaka nasilja, preneo je „Njujork tajms“.

Najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u hit seriji „Prijatelji“, Peri je nađen mrtav u đakuziju svog doma u Los Anđelesu.

Nakon što je vest odjeknula, ispred Perijeve vile u Los Anđelesu pojavio se glumčev otac Džon Benet Peri (82). Ubrzo je stigla i Perijeva majka Suzen.

Ispred Perijeve vile u Los Anđelesu je i nekoliko policijskih automobila, kao i vozilo mrtvozornika.

Podsetimo, u međuvremenu se oglasio i Metjuov dugogodišnji prijatelj i otkrio u kakvom stanju je glumac bio nedavno.

Reakcije kolaga…

„Nije tajna da se borio protiv alkohola i droge godinama, ali poslednji put kada smo se čuli, pre nekoliko nedelja, zvučao je odlično i kao da je u dobrom stanju. Bio je raspoložen i zvučao je pozitivno i trezno. Bio je 17 puta na odvikavanju i umalo nije umro, ali je bio neko ko je bio iskren o svom životu i svojoj borbi, i borio se da ostane trezan, jedan po jedan dan“, ispričao je Perijev prijatelj.

Od slavnog Čendlera oprostila se i glumica Megi Viler, koja je sa Perijem glumila u seriji „Prijatelji“.

„Kakav gubitak. Nedostajaćeš svetu, Metju Peri. Radost koju si doneo mnogima za tako kratko vreme će nastaviti da živi. Osećam se blagoslovenom zbog svakog kreativnog trenutka koji smo delili“, napisala je ona na Instagramu.

Izvor: Nova.rs