Saša Matić jedan od investitora na Tari: Gradi se rizort vredan 35 miliona evra!

Jedan od naših najpopularnijih i najtraženijih pevača u regionu Saša Matić, jedan je od investitora na planini Tara, gde se trenutno gradi veliki rizort “Panorama Resort and Spa Tara”.

Kompleks se prostire na tri hektara najlepšeg prostora oivičenog nacionalnim parkom, a gradnja će biti po svim ekološkim i građevinskim standardima. Rizort će posedovati 250 luksuzno opremljenih apartmana sa pratećim sadražajem koji čine dva velika spa centra na 2000m2, teretana, kafići, vinski bar, restorani i ostalo. Sve što je potrebno porodici za miran i ugodan boravak na planini. Očekuje se da će kompleks biti završen na proleće 2025. godine.

-Tačno je da sam jedan od investitora prelepog kompleksa. Kako mi treba mir i odmor od napornog rada odlučio sam da budem deo ovog projekta zajedno sa svojim menadžerom i par drugara. Moj uslov je bio, pošto sam poznat kao neko ko voli spa centre da to bude najlepsi spa centar u našoj zemlji. Jedva čekam da se sve to izgradi i počne sa radom – rekao je Saša Matić za Pink.

Projekat vredi 35 miliona evra i biće jedan od najlepših koje poseduje naša zemlja. Saša inače nastavlja svoju letnju turneju po zemlji i inostranstvu. Na jesen ga čekaju koncerti u Nišu u hali Čair 14.oktobra, hali “Jezero” u Kragujevcu 15.decembra kao i veliki koncert u Zetri Sarajevo 08.marta 2024. godine.

Tara reka i planina / Foto: Freepik.com

Izvor: Grand /Nova.rs