Ne pada iver daleko od klade: Za sinom Vesne i Ðoleta Ðoganija „izludele“ devojke u Budvi

Nakon redovnih nastupa koje imaju u toku čitave godine, Vesna i Ðole Ðogani spakovali su kofere i sa ćerkom Laurom i sinom Adrianom se uputuli na more u Crnu Goru.

Vesna je aktivna na društvenim mrežama, te zavaljujući upravo njenim objavama javnost može da vidi da se porodica Ðogani sjajno zabavlja u Budvi.

Međutim, kako portal Svet Dijaspore saznaje, na plaži i hotelskom bazenu vlada pomama devojaka za mladim naslednikom, jer kao što može da se vidi na fotkama Adrian (17) je izrastao u atraktivnog mladića za kog mnogi kažu da je slika i prilika svog oca.

Adrian privlači pažnju svojim fizičkim izgledom

„Lepo izgleda, okolina kaže da je lepo vaspitan i da pozitivno utiče na njegovu generaciju. Ja ga samo upozoravam na neke stvari koje ne bi trebalo da se dese, a za sve ostalo mu dajem dovoljno slobode da može sam da razmišlja i pronađe sebe“ – izjavio je nedavno Ðole Ðogani za Grand Online.

A na pitanje da li brine kojim putem će Adrian da krene, Ðole je odgovorio:

„Sad više ne toliko, ovog meseca puni 17 godina, ali pre dve, tri godine razmišljao sam u svemu. Tad su bili njegovi prvi kontakti sa drugarima koji možda koriste nešto, duvaju, imao sam problem, ali kad sam video njegov stav o tome i cilj da jednog dana postane fudbaler kao Ronaldo“ i dodao:

„U njegovom cilju da bude najbolji sportista. U njemu sam prepoznao sebe, u njegovim godinama kada sam želeo da budem najbolji igrač, da sve ostavim kako bih ostvario svoj cilj. Sad vidim da ide tim putem i ukapirao je da sve loše stvari nisu dobre za njega“ – ispričao je tom prilikom Đole sa ponosom.

„Neće kruška ispod jabuke“

Međutim, ne treba zanemariti i Vesnin doprinos Adrianovom izgledu i njenu genetiku i disciplinu kada je trening u pitanju a koji je čini atraktivnijom od mnogo mlađih devojaka.

Ðole Ðogani otac četvoro dece

Naime, popularni denser i pionir plesa Ðole Ðogani pored Laure I Adriana koje je dobio sa Vesnom, ima i dve starije ćerke Silviju i Marinelu koje je dobio u prvom braku sa Slađanom Delibašić.

Tekst: Svet Dijaspore / S.N.

Foto: Instagram/djoganivesna