Katarina Grujić: Progovorila o braku sa fudbalerom – „Znao je koga ženi“

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uživaju u braku, a folk zvezda otkrila je nepoznate detalje iz njihovog života.

Folkerka je progovorila o nepoznatim detaljima iz braka sa fudbalerom „Crvene Zvezde“.

– Marko voli kad ga zovu mužem Kaće Grujić! Što bi mu smetalo, znao je koga ženi! Ni meni ne smeta kad kažu da sam Gobeljina žena. Ponosni smo jedno na drugo i to je lepo. Kad sam se udavala za njega, nisam htela da se odreknem svog prezimena jer me publika više od deset godina prepoznaje po njemu. Dogovorili smo se da na svoje, dodam njegovo prezime i baš mi se sviđa kako zvuči Katarina Grujić Gobeljić – kaže pevačica i dodaje da u njihovom odnosu nema mesta za ljubomoru:

– Marko mi je čak dao i šifru svog mobilnog telefona. Naravno, nikad mu ne proveravam poruke jer mu apsolutno verujem. Zajedno smo skoro tri godine i uvek zna gde idem i s kim sam. Ne proverava ni on mene i nema potrebe za tim. Poverenje gradimo godinama i zbog toga nema mesta ljubomori. Nikad se ne svađamo, čak ni zbog sitnica. Priča se da imamo bračne krize, ali to nije tačno.

Kaća kaže da se zbog poslovnih obaveza Gobelja i ona ne viđaju često tokom leta.

– Iz Vrnjačke Banje idem pravo u Crnu Goru gde imam nastupe skoro svakog dana. Sa sobom vodim i ćerku Katju, a Marko ima svoje obaveze. Bićemo razdvojeni mesec dana, a tako je bilo i prošlog leta. Navikli smo na to. Izdržaćemo kao što smo i prošle godine. Uželimo se jedno za drugo i onda jedva čekamo da se vidimo – priča pevačica koja će se na primorju videti i sa suprugama drugih fudbalera:

– Družim se sa ženama Markovih kolega. Nervira me kad za njih govore da nemaju svoje zanimanje, jer to nije istina. Žao mi je što su tako okarakterisane i što mnogi misle da su se udale samo zbog novca. Te žene imaju svoj posao, ali se manje eksponiraju u javnosti od muževa i zbog toga su u senci, pa ispada da ne rade ništa.

Grujićeva kaže da ugojila, ali da se ne potresa mnogo zbog toga.

– Pazim na ishranu, ali sam se tokom leta opustila i nabacila nekoliko kilograma viška. Kome se ne sviđa ne mora da me gleda, bitno je da se sviđam svom mužu.

Izvor: Informer.rs via Nadlanu.rs


Foto: Instagram/katarinagrujic.doll