PROLEĆNA RAPSODIJA U KAISER CABARET-U: Fantastičan majski program u Carskom kabareu u Beču!

Bečlije spremite se za sjajan provod u maju, Kaiser Cabaret je pripremio fantastičan program tokom čitavog meseca!

Kao što smo već pisali, nedavno je u Beču otvaren prvi kabare namenjen našim ljudima: BEČ OD SINOĆ BOGATIJI ZA JEDNO SJAJNO MESTO: Otvoren prvi kabare za naše ljude! (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu), a u mesecu koji je pred nama, tim ovog Carskog kabarea osmislio je šarolik program za sve ljubitelje dobrog provoda, smeha, pozorišta i muzike, koji sve to vole da dožive u ušuškanom i ekskluzivnom prostoru.

11. maj  – komedija “Ne lažem, majke mi” – Kulturno udruženje “Salaš”

  U subotu 11. maja u Kaiser Cabaret-u posetioce očekuje predstava “Ne lažem, majke mi” u izvođenju ansambla Kulturnog udruženja “Salaš”. Radnja komada smeštena je u kafani, a kad se za istim stolom nađu lovac, ribolovac i vojno lice – urnebesna komedija je zagarantovana.

  17. i 18. maj – Nataša Aksentijević & Žarko Stepanov

  Poznata glumica, komičarka i televizijska voditeljka, koja je nadimak Nataša DNK dobila vodeći istoimenu emisiju, zbog velikog interesovanja ovdašnje publike nastupa u bečkom kabareu čak dva dana za redom.

  Naime, Nataša Aksentijević, zajedno sa kolegom Žarkom Stepanovim u petak 17. maja izvešće komediju “Il me ljubi, il me ubi”, dok je u subotu 18. maja na programu predstava “Zbogom stresu”.

  25. i 26. maj – Bane Krstić i prijatelji “Garavog sokaka”

  U sklopu manifestacije “Vojvođansko veče” dva dana za redom 25. i 26. maja u Carskom kabareu nastupiće legendarni frontmen Garavog sokaka Bane Krstić.

  Pomenutog vikenda sve će biti u znaku Vojvodine, a pored Baneta na stejdžu će se u toku večeri smenjivati i autor Darko Markov i Kulturno udruženje “Salaš” koji će sa nepresušnom temom o Lalama zabaviti prisutne.

  U sklopu manifestacije “Vojvođansko veče” biće uključen i program koji obuhvata i kulturu i kulinarski deo, ali o tome uskoro…

  Zbog velikog interesovanja, ali i zbog ograničenog broja mesta, naš savet je da požurite i rezervišete svoje mesto na vreme za bilo koji od navedenih događaja.

  Najbolje je da pozovete odmah na: +43 676 900 96 49.

  Tekst: Svet Dijaspore / Svetlana Nenadović Glušac

  Foto: Promo