„PRAVIĆEMO SVADBU, JER NISMO IMALI PRAVU“: Udaje se Zorica Brunclik, pevačica organizuje gala proslavu povodom 40 godina ljubavi sa Kemišom!

Pevačica Zorica Brunclik ove godine obeležava pet decenija uspešne karijere, ali i 40 godina skladnog braka sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

Ona se sada prisetila svojih početaka što se tiče muzike.

Kada sam postala popularna i razmišljala kako je sve krenulo, smatrala sam da je to u stvari bila sirotinjska zabava. Bili smo jako siromašni, nismo imali radio i onda ja stanem na šamlicu i pevam, a oni svi aplaudiraju, moji roditelji i braća. Osetila sam da sam važna i bitna. To mi je bila prva scena, ta šamlica na koju sam stala, a onda sam u školi krenula da pevam na priredbama. Dopadalo im se i svi su govorili da treba da nastavim sa tim. Osećala sam veliko uzbuđenje kad pevam kao dete i bilo je prirodno da nastavim sa tim. I evo, sada se desi da dolazim ovde i proslavljam 50 godina svog rada – ispričala je Zorica, te priznala da ni ona ne veruje da je već 50 godina na javnoj sceni.

Uplašim se nekad kad kažem 50 godina i pogledam sve svoje trofeje, dijamantske, brilijantske, platinaste, zlatne, ovakve i onakve… Kada pogledam taj zid i police prepune nagrada. ’76, pa ’78, pa ’80. a gde je ’24? I onda dođete do 2024. godine i dobijete odlikovanje predsednika koji potvrđuje da vam sve ono što ste radili služi na ponos – rekla je ona.

Pored uspešne karijere, kao zadovoljnog privatnog života, pevačica je sada otkrila šta je to što još nije ostvarila.

Iznenadićete se šta je to. U svom životu kad sam bila najmršavija mislila sam da sam debela. Nisam nikada ustala i rekla „E, Zorice, alal ti vera, ovo je tvoja idealna kilaža“, uvek je tu bilo viška. Ta se brojka kretala da kada sam imala manje nego što bi možda trebalo da imam ja sam uvek želela još malo manje, bar 2-3 kila. Kad sam imala normalnu kilažu tada sam tek govorila da sam debela. I to je tako išlo, a sad kad imam 20 viška ponašam se kao kada su bila ta 3 do 4 više. Eto, to još nisam ostvarila, da budem zadovoljna – priznala je, a potom dodala:

I kada bih htela da krenem na neku radikalnu dijetu u ovim godinama vas prvo pitaju kako ste, da li ste dobro. Ja uvek pitam a što, jer pomislim kako li to izgledam. Kada bih baš krenula da mršavim rekli bi „ova je gotova, ova ima još 2 kupanja i to je to“. Tako da ne smeš ni da smršaš.

Zorica je otkrila tajnu izgleda, ali i njene energije koja je uvek na zavidnom nivou, kao i pozitivom kojom odiše.

Za kosu je zadužen Milanče koji se muči po dva sata kada ovako pravim frizuru. A kada se farbam to traje i po sedam sati. On je toliko uporan kada je reč o izgledu. A za moju svežinu, tu je zaslužan Miroljub. Znate, kad imate sreću da se probudite pored nekoga koga volite, to je već dovoljan okidač za ceo dan da bude sve kako treba. A sledeće godine obeležavamo 40 godina braka. On hoće da me ponovo zaprosi, ali možda neću pristati (smeh) – objasnila je pevačica.

Poznati par će organizovati proslavu povodom 40 godina braka, a pevačica i dalje razmišlja o iznenađenju koje će spremiti za svog supruga.

– Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 po podne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Ali otom-potom, ove godine pričam samo o diskografiji – zaključila je Zorica za Grand.

Izvor: Telegraf.rs