NAŠI TEMELJI SU TOLIKO ČVRSTI, DA TORPEDA NE MOGU DA IH SRUŠE: Aco Pejović prvi put progovorio o pričama da vara suprugu Biljanu

Pevač Aco Pejović godinama je u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke, Magdalenu, Mariju i Ivu.

Pejović važi za „šmekera“ i nije strano da se malo – malo potegne priča o njegovom neverstvu.

 Sada je Aco odlučio da stane na put pričama.

Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta… Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše – rekao je pevač za emisiju „E glam“ otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare:

– Mi se smejemo kući kad sedimo.

Aco je u februaru 2015. godine doživeo pravu porodičnu dramu budući da je njegovoj ženi Biljani pukla aneurizma, odnosno doživela je izliv krvi u mozak, a 2020. godine je otkrio koliko je to bilo teško za njega:

Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio nju na operaciju je zvao moju decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put.

Pejović je naveo da je imao potrebu da bude sa svojom decom.

Nekako sam osećao potrebu da budem sam sa klincima. Sednem sa njima, zagrlim ih i kažem: „Možemo da ostanemo bez mame, ali…“ – rekao je pevač tada, koji je umalo zaplakao pred kamerama, u emisiji Milana Kalinića „Preživeli“ na K1 televiziji.

Izvor: Telegraf.rs