POZNANSTVO KOJE VREDI ČITAVO BOGATSTVO: Dragana Mićalović posetila najpoznatijeg srpskog seljaka Luku Crepuljarevića (VIDEO)

Glumica Dragana Mićalović odlučila je da sebi ispuni želju i poseti mladog Luku Crepuljarevića sa Zlatibora koji se iz modernog centra preselio na dedovinu u selo Semegnjevo gde se bavi stočarstvom i planira da gradi svoju budućnost.

Ovaj mladić podigao je na noge celu Srbiju i motivisao mnoge da razmisle o povratku na selo, a isto tako oduševio poznate ličnosti među kojima su pevač Nikola Rokvić, glumac Miloš Biković, Sloboda Mićalović i mnogi drugi.

Popularni poljoprivrednik ugostio je glumicu u svom porodičnom domu, a ona se odmah oglasila putem Instagrama i objavila nekoliko video snimaka oduševljena gostoprimstvom i ambijentom:

– Današnji dan. Srce hoće da iskoči iz grudi. Ustajanje u 5:30 i odlazak do manastira Kumenica, liturgija, razgovor i poznanstvo sa divnim ljudima. Povratak na Zlatibor, odlazak u divno selo Semegnjevo i poznanstvo koje vredi čitavo bogatstvo. Zahvalna sam Bogu – napisala je Dragana.

Luka je potom objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su zagrljeni i napisao: 

Foto: lukacrepuljarevic/Instagram

– Puno srce kada znam koga sam imao priliku da ugostim u svoj porodični dom u Semegnjevu. 

Hvala dragi Luka što ste nas primili i ugostili! U mom životu ovaj dan obeležen je novim prijateljstvom – zahvalila se Dragana. 

Tekst: Svet Dijaspore