„ALFA I OMEGA – NOT MY CUP OF TEA“: Edita Aradinović prokomentarisala Karleušine nove albume, JK joj uzvratila na neočekivan način! (FOTO)

Jelena Karleuša je nakon 11 godina poklonila publici čak dva studijska albuma koja nose naziv „Alfa“ i „Omega“.

Pop diva nedavno je organizovala promociju albuma a među gostima se našla i pevačica Edita Aradinović koja je na pitanje novinara „Koji je od ovogodišnjih albuma na nju ostavio najveći utisak“ odgovorila:

Biću diplomata, ali to su Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Marija Šerifović i Devito… a zbog čega se na toj listi nije našla JK kratko je objasnila:

Not my cup of tea (Nije moja šoljica čaja)

Jelena je sada na svom Instagramu, prokomentarisala ovu Editinu izjavu u poprilično blagom tonu, što je iznenadilo mnoge.

Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi… Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova… ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova, uzeo je maha kao nikada do sad. Razumem ja da se najjači napadaju, ali… ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca… Umorna sam – napisala je JK na Instagramu.

Foto: karleusastar/Instagram

Tekst: Svet Dijaspore