SVETSKI MEDIJI BRUJE: Zašto se niko od glavnih glumaca iz „Prijatelja“ još uvek nije oglasio povodom smrti Čendlera?

Niko od glavnih glumaca iz serije „Prijatelji“ nije se oglasio odavanjem počasti slavnom Metjuu Periju, poznatom i kao Čendler Bing iz pomenute serije.

Upravo o tome bruje ljudi širom sveta, jer su mnogi očekivali da će se upravo njegova ekipa sa kojom je godinama radio i snimao prva oglasiti.

Kako piše Dejli Mejl, razlog je navodno taj što petorka koju čine Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Met Leblank i Kortni Koks sprema zvanično saopštenje za javnost koje će uskoro podeliti.

Kinsi Šofild, šoubiz dopisnica, za GB News je u ponedeljak ujutru rekao kako „zvezde spremaju zajedničku izjavu“, te da će istu podeliti „u narednim danima“.

Prema priči izvora, oni su očajni zbog smrti Metjua Perija. Kažu da im je bio brat kojeg su žestoko štitili u nekim od njegovih najtežih trenutaka. Oni veruju da je to neverovatno nepravedno, prema rečima jedne od prijateljica Lise Kudrou, i da niko nije očekivao da će se ovo desiti jer su osećali kao da je on na stvarno dobrom mestu jer je imao jednu od svojih najboljih godina – istakla je ova dopisnica.

Fotografi su uspeli da uslikaju Dejvida Švimera (Ros u „Prijateljima“) ispred doma na Menhetnu, u nedelju, dan nakon Metjuove smrti. On je izašao ispred kuće kako bi preuzeo dostavu hrane. Na glavi je imao kačket, lice je pokrio crnom maskom, a paparacima je pokazao dva prsta koja simbolizuju mir.

Podsetimo, Metju Peri umro je u 54. godini u džakuziju u dvorištu svoje vile u Los Anđelesu.

„Prijatelji“ su se snimali i emitovali od 1994. do 2004. godine, a i dan danas ova serija jedna je od najgledanijih širom sveta.

Izvor: Telegraf.rs