POKUŠAO DA NASRNE NA POLICAJCA: Uhapšen Marko Miljković, Gagi Đogani progovorio o incidentu – alkohol je uradio svoje, Luna nije dobro!

Policija na Novom Beogradu sinoć je uhapsila Marka Miljkovića, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određenmo mu je zadržavanje do 48 sati.

On je zadržan zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine“, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Podsećamo, mediji su juče preneli da je jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke na Bežanijskoj kosi u Beogradu, snimio kako u njihov dom dolaze pripadnici policije. Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam rekao uzvratio jajima. Miljković je potom pozvao i policiju u stan i bio vrlo besan. On je u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno besan.

Kako „Blic“ piše, Marko Miljković primljen je u Urgentni centar u pratnji policije. Potukao se usled čega je zadobio povrede glave i posekotine po telu.

Lunin otac, Gagi Đogani progovorio je za „Kurir“ o jučerašnjem incidentu i otkrio kakva je trenutna situacija u domu bivših rijaliti učesnika.

Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kući. Nisam se čuo sa Markom on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro, Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je…  Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane… Ne znam. Luna je ljuta, a opet… Žao mi je što se ovo desilo.

Izvor: Nova.rs/Kurir.rs