CECA PO TREĆI PUT BAKA: Veljko i Bogdana dobili sina Isaija!

U kući Ražnatovića danas je dan za veliko slavlje, naime, popularna folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović po treći put postala je baka.

Elem, kako javlja Blic, supruga Veljka Ražnatovića Bogdana, danas se porodila i na svet donela zdavog dečaka, beba ima 3.850 grama i po rođenju je dobila mocno ime Isaija koje ima značenje „Božija pomoć“.

Podsetimo, Bogdana i Veljko  prvog naslednika dobili su 6. juna 2020. godine i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana – sina Krstana, a sada su i dobili trećeg sina – Isaija.

ŽELIM ĆERKU – Veljko je nedavno progovorio i o porodici, deci, budućoj prinovi.

– Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Mastao sam oduvek da imam dva sina… ovo trece dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova rekao je on pa progovorio o slavi i popularnosti koju je imao i pre uspeha u sportu:

– Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca… možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljubomorno… više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla – rekao je Veljko u emisiji “Premijera Vikend Specijal“.

Tekst: Svet Dijaspore / Svetlana Nenadović Glušac

Izvor: Blic

Foto: Instagram/cecaraznatovic/ac3isb4ck