STIŽU RODE: Rialda na nastupu u Beču pokazala trudnički stomak (VIDEO)

Tradicionalna žurka koja se već četrnaest godina za redom održava u glavnom gradu Austrije, a pod nazivom „Veče prijatelja“, ovog puta održana je u popularnom bečkom klubu „Tresor“.

Žurka je ujedno bila i povod za proslavu rođendana njenog osnivača Elvisa Biberovića, a u sklopu koje su udruženim snagama nastupili Rialda, Lukijan i Alen Ademović.

Međutim, veče će ostati upamćeno po nečemu drugom!

Naime, lepa Rialda je na pomenutom nastupu za rođendan svog izabranika Elvisa, bez obzira na pokušaj “kamuflaže” sa oversajz sakoom, pokazala trudnicki stomačić.

Što je kasnije i potvrdila rečima: “Happy B-day najboljem mužu ikada, mom najboljem prijatelju, mojoj porodici, najboljem frajeru, a uskoro i najboljem tati. Želim ti cijeli universum pun ljubavi, zdravlja, obilja u svakom polju i da te osmijeh, dobre prilike i dobri ljudi prate na svakom koraku. Volim te”.

Kako je portalu Svet Diajspore ekskluzivno jedna ptičica cvrkutom prenela, budući roditelji sa nestrpljenjem očekuju devojčicu!

Kako lepa Rialda izgleda u trudnoći, pogledajte na snimcima koje vam ekskluzivno donosimo:

Redakcija Svet Dijaspore lepom i uspešnom paru želi puno sreće u periodu koji je pred njima.

Nešto kasnije Rijalda je na svom Instagram profilu podelila i objavu na kojoj se vidi i video zapis ultrazvuka koji pokazuje poodmaklu trudnoću!

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto & Video Copyright: Svet Dijaspore