Period darivanja: Medinarium je pripremio sjajne poklone za praznike! (video)

Decembar je mesec kada svi polako ali sigurno ulazimo u predpraznično raspoloženje, te uz okićen grad i božićne pesme koje se čuju sa svih radio stanica širom Evrope, počinjemo da razmišljamo o adekvatnim poklonima.

Pošto je pronalazak pravog poklona za svoje bližnje, poslovne saradnike i partnere  ili pak Slavu kod rođaka i kumova, jedan od najtežih zadataka koji zahteva puno vremena, Medinarium Shop je za vas pripremio  sjajnu ponudu.

Naime, ova prodavnica organiskih proizvoda koja nudi širok izbor pčelinjih proizvoda, vina i rakije, za sve one koji žele da poklone nešto originalno i kvalitetno, upakovano u ekskluzivne kutije sa mašnama, pripremila je sjajnu ponudu svojih proizvoda.

Elem, u Medinariumu je moguće kupiti već pripremljen poklon sačinjen od određenih kombinacija proizvoda ili pak možete sami da učestvujete u odabiru artikala koje želite da se nađu u poklonu.

Individualni odabir proizvoda čini poklon veoma originalnim i daje lični pečat kako onog ko daruje, tako i onog kome je poklon namenjen.

Cene se kreću počev od 25 evra, pa do onoliko koliko vi želite da odvojite za jedan ekskluzivan poklon.

O Medinarium šopu dmo već pisali:

Medinarium – Prirodno, zdravo i apsolutno organski – Predrag Krecojević: Priroda nam daje sve što nam je potrebno! (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Više informacija na:

www.medinarium.at

Medinarium / Brühlerstraße 7/1 / 2340 Mödling / Österreich

Email: office@medinarium.com / Tel.: +43 676 48 00 417 /

Facebook: Medinarium  / Intagram: medinariumeu

Tekst: Svet Dijaspore

Foto: Promo