Medinarium – Prirodno, zdravo i apsolutno organski – Predrag Krecojević: Priroda nam daje sve što nam je potrebno! (VIDEO)

U vremenu u kojem živimo, sve više ljudi se okreće prirodi u potrazi za komadićem detinjstva, zdravim organskim proizvodima i darovima prirode kojima i medicina pripisuje lekovita svojstva.

Jedan od takvih “magičnih” darova prirode svakako je med!

Kroz vekove je medu pripisivan niz lekovitih svojstava, počev od drevnog Egipta gde je med korišćen u religiozne svrhe, preko antičkih Grka i Rimljana koji su med koristili za jačanje organizma i zaceljivanje rana zadobijenih u borbi, pa sve do starih naroda Levanta i Persije koji su med smatrali prirodnim lekom za lečenje širokog spekrta bolesti.

Zajedničko za sve ove narode je bilo mišljenje da je med bio čudotvoran dar prirode, koji je kroz istoriju bio dostupan samo višim slojevima društva jer nije bio dostupan svačijem džepu.

Na sreću današnjeg stanovištva planete zemlje, med je pristupačan gotovo svima, ima ga u raznim varijacijama, samo nije uvek med ono što piše na etiketi…

Svet Dijaspore bio je u poseti nesvakidašnjoj radnji organiskih proizvoda – „Medinarium“, smeštenoj u starom jezgru gradića Modling (Mödling) nadomak Beča.

Medinarium Shop uz širok spektar organskih proizvoda koje nudi, predstavlja oazu zdravlja, a njen vlasnik Predrag Krecojević uz informacije koje nudi posetiocu svog šopa, predstavlja enciklopediju znanja iz botanike, a njegove priče o farmi pčela, lekovitom svojstvu propolisa i saća, vrstama čajeva i njihovim umirujućim efekatima, uzgajanju autohtonih sorti grozđa i proizvodnji najkvalitetnijih vina i rakija,– prosto vas drže zakovanim na mestu, vaše je samo da se opustite uz čašicu pića koje degustirate i da uživate…

„Firma Medinarium sa velikom posvećenošću proizvodi kako oprobane , tako i inovativne delikatese od visokokvalitetnih regionalnih sastojaka i organskog bilja. Zahvaljujući bliskoj povezanosti s netaknutom prirodom, stvorena je osnova da u našem Medinarium šopu nudimo prirodne, zdrave i apsolutno organske proizvode. Smatram da je hrana više od prehrane, za mnoge je to stvar srca. Kako kvalitet proizvoda predstavlja osnovu za sretan i zdrav život, mi u Medinariumu činimo sve što je u našoj moći da našim kupcima ponudimo najkvalitetnije organske proizvode, kao i odgovore na pitanja o nutricionističkim vrednostima istih“ – rekao nam je Predrag Krecojević, osnivač Medinarium-a i dodao: “Medinarium omogućuje svojim kupcima da upoznaju naše originalne proizvode i uživaju u autentičnim i zdravim proizvodima. Nijedan od naših proizvoda ne sadrži aditive, tako da na taj način dajemo mogućnost da vašim ukućanima priuštite komadić prirode koji ćete moći da okusite pri svakom zalogaju“.

„Iako je naš fokus na proizvodnji meda i raznih proizvoda od meda, Medinarium nudi i druge, prirodne proizvode najvišeg kvaliteta. S našim putujućim pčelarstvom proizvodimo nekoliko visokokvalitetnih vrsta meda, koje takođe koristimo u proizvodnji rakije, tako da su u naš asortiman uključene i različite rakije od meda i likeri, kao i druge pčelarske specijaliteti“ – rekao nam je Predrag Krecojević govoreći o šarolikoj paleti proizvoda koje nudiMedinarium“.

Priroda nam daje sve što nam je potrebno – Predrag Krecojević, osnivač Medinarium-a

Medinarium / Brühlerstraße 7/1 / 2340 Mödling / Österreich

Email: office@medinarium.com / Tel.: +43 676 48 00 417 /

Facebook: Medinarium  / Intagram: medinariumeu

www.medinarium.at

Svetlana Nenadovic Glusac

Foto: Svet Dijaspore / Promo