ODRŽANA DRUGA AUDICIJA „ZVEZDA“ U BEČU: Kandidati spremni kao zapete puške (VIDEO)

Sinoć je u Beču održana druga po redu audicija za predstojeće takmičenje „Zvdezda“ koju organizuje agencija „D&S Music Industry” u klubu „Tube/Cafex“.

Kandidati koji su juče nastupali, očito su rešeni i pripremljeni stigli na audiciju, neko sa pomalo treme, a neko je relaksaciju živaca savladao uz pomoć cašice „žestine“, te pred stručni žiri izašao sigurnim korakom.

Kako je bilo sinoć na audiciji za „Zvezdu“ pogledajte u video zapisima koje vam donosimo:

Kao što smo već pisali, iza organizacije “Zvezde” stoji agencija „D&S Music Industry” na čijem čelu se nalazi Dragan Paunović, poznat kao emotivni partner Branke Lazić, majke proslavljenog folkera Darka Lazića i Slađana Nikolić, dok je stalni član ekipe koji je ujedno i predsednik žirija pevač Dragan Krstić Crni.

Zorica Marković bila sprečena da dođe u Beč

Kao što smo predhodno već najavili, sinoć u Beču timu „Zvezde“ trebala je da se priključi  legendarna pevačica Zorica Marković, nazalost, iz zdravstvenih razloga Zorica je bila sprečena da doleti u glavni grad Austrije, međutim, njen dolazak se očekuje 25. aprila za kad je zakazana treća po redu audicija „Zvezda“ dok će 26. aprila nastupiti na proslavi koju organizuje produkcija u klubu „Cafex“.

Ljubav ne cveta samo u pesmama: Branka Lazić i Dragan Paunović / Foto Copyright Svet Dijaspore

Kako je bilo na prvoj audiciji kada je u žiriju bio Darko Lazić možete pogledati klikom na link: DARKO LAZIĆ U ŽIRIJU AUDICIJE: U Beču sinoć održan prvi kasting za „Zvezdu“ (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Pozovite još danas i utičite na vašu budućnost!

Prijave za muzičko takmičenje “Zvezda” su i dalje u toku, a za sve informacije i prijave na raspolaganju vam stoje: Dragan Paunović +43 66776 22 527 i Slađana Nikolić +43 667 44 26 162.

Želite da prisustvujete audiciji? Nikakav problem!

Osim takmičara, članova njihovih prodica i timova, organizatori pozivaju i sve Bečlije koje žele da prisustvuju ovom događaju, da slobodno dodju u klub Cafex (Alserstraße 71, 1090 Wien).

Preporuka je da putem kontakata iz teksta rezervišete vaše mesto na vreme.

Dogovor oko žiriranja: Dragan Krstić Crni i Slaviša Stanojević Pirke, aktuelni kandidat takmičenja „Nikad nije kasno“
Pišta i Mirabela

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto & Video Copyright: Svet Dijaspore