MUŠKARCE TREBA KORISTITI SAMO ZA OPLODNJU I POMERANJE TEŠKIH PREDMETA: Jelena Karleuša javno se zahvalila koleginici Vesni Zmijanac i oplela po suprotnom polu!

Pevačica Jelena Karleuša zahvalila se koleginici Vesni Zmijanac na lepim rečima koje joj je uputila tokom gostovanja u jednoj emisiju.

Podsetimo, Vesna je za Karleušu rekla:

 – Ja nju mnogo volim. Ona je meni mnogo hrabra… ma ona je meni jedinstvena ustvari – na šta je Jelena uzvratila putem „storija“ na Instagramu:

Hvala ti, Vesna… Mnogo mi znače tvoje reči. Ponosna sam što to govoriš ti, velika Vesna Zmijanac, zvezda, legenda, pevačina i ljudina. Šta da kažem na ovo, da, ja sam pored skoro svih muškaraca u mom životu nažalost naučila da budem ono što oni nikada nisu bili. Vaspitala me je jaka žena koja mi je više puta u životu rekla glavu gore nego jedi. Uostalom i majka me je zvala sineNikad sebe nisam doživljavala kao hrabru. To sam jednostavno ja. Muškarci da se ugledaju na mene? Teško. O muškarcima imam loše mišljenje i treba ih koristi samo za oplodnju i pomeranje teških predmeta. Počinje era jakih žena kojima muškarci nisu potrebni za opstanak, za samopozdanje i sreću. Na ispitu hrabrosti, bar u mom slučaju su pali apsolutno svi – napisala je Jelena.

Tekst: Svet Dijaspore