ODLUKA JE PRAVEDNA I ZADOVOLJAN SAM: Prvo oglašavanje Milana Popovića nakon što je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio starateljstvo nad Aleksandrom Popovićem njegovom ocu, biznismenu Milanu Popoviću, što znači da je hrvatskoj pevačici Severini Vučković starateljstvo u potpunosti oduzeto.

Sada se Milan Popović prvi put oglasio nakon što je donesena odluka.

Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od 5 vrhovnih sudije. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu – rekao je Milan Popović za „RTL“, a onda dodao:

– Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156.

Izvor: Blic.rs/RTL