OD OVOG MOŽE DA SE RIKNE: Mina Kostić i Rule odali počast Džeju na svom nastupu u Beču (VIDEO)

U sklopu programa koji je omislio tim bečkog kluba “Porto Bello” povodom zatvaranja istog, o čemu smo već pisali: AUUU OVO NIKO NE RADI: Dejan Matić večeras na oproštajnoj žurci! – SVET+ (svetplus.eu), sinoć su nudruženim snagama nastupili Mina Kostić i Zoran Jagodić Rule, a njihov nastup gotovo nikog nije ostavio ravnodušnim.

Naime, za sve koji nisu upućeni, Rule je bio dugogodišnji prijatelj, klavijaturista i kolega-pevač legendarnom Džeju Ramadanovskom sa kojim je zajedno putovao, radio i družio se poslednje dve decenije. Takođe i Mina je bila usko vezana za Džeja kome je bila dobra drugarica i za koju je Džej govorio da mu je sestra.

Zoran Jagodić Rule

Imajući sve to u vidu, kao i činjenicu da je Džej poslednjih godina, kada je inostranstvo u pitanju, nastupao najčešće upravo u klubu „Porto Bello“ zajedno sa Ruletom, e onda se dobija prava slika emocija koje su sinoć u ovom objektu tekle u potocima.

Pogotovo kad je Rule zapevao neke od Džejevih pesama poput „Imati pa nemati“ i „Ni jedne usne se ne  ljube same“, a Mina „Sunce ljubavi“ i kad je počela da peva prve stihove pesme “Sad da ti pokažem ljubav”, noseću melodiju aktuelnog filma “Nedelja”, naježio se gotovo svako ko je bio prisutan, a bili su mnogi koji su Džeja zadnji put uživo slušali upravo u klubu „Porto Bello“.

Vlasnik kluba Vladan Kuzeljević sa drugaricom Minom
Saša Radivojević (Club SFRJ) bio je sa prijateljima pomenute večeri
Ovaj hepening nisu propustili ni Boris Kozamara (Rochus/1090) i Bahro Kačapor (La Sette Fontane/Aqua Events) na slici sa Vladom (Porto Bello)

Iako nije bila namera, na ovaj način odata je počast Džeju Ramadanovskom u Beču, od strane njegovog najbližeg prijatelja Ruleta i njegove drugarice Mine, onako kako samo to muzičari znaju – uz pesmu i pregršt emocija.

1. aprila će se zauvek zatvoriti vrata ovog legendarnog bečkog lokala, a za sledeći vikend, zakazani su nastupi Nenada Manojlovića (29.03.), Bojane Barjaktarević (30.03.) i Milice Jokić (30.03.).

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Fotos & Videos Copyright: Svet Dijaspore