AUUU OVO NIKO NE RADI: Dejan Matić večeras na oproštajnoj žurci!

Iako je ustaljena praksa da se uz nastupe domaćih zvezda i zvezdica slavi prilikom otvaranja nekog novog ugostiteljskog objekta, nekad se ne napravi i presedan, a ovakav kao što je slučaj u glavnom gradu Austrije – do sada nije viđen!

Naime, nakon 15 godina uspešnog poslovanja lokala „Porto Bello“ u Beču, njegov vlasnik, Vladan Kuzeljević rešio je da se oprosti od ovog, sad već kultnog mesta okupljanja naših ljudi, uz slavlje i nastupe dragih mu izvođača.

Tako će ovog vikenda nastupiti Dejan Matić (21.03.), Stefan Makedonac (22.03.) i Mina Kostić u pratnji Ruleta, legendarnog Džejevog klavijaturiste i prijatelja (23.03.).

Ovo će ujedno na neki način biti i veče posvećeno legendarnom Džeju Ramadanovskom koji je poslednjh godina svog života, zajedno sa Ruletom nastupao upravo samo u „Poro Bell-u“.

Za sledeći vikend, zakazani su nastupi Nenada Manojlovića (29.03.), Bojane Barjaktarević (30.03.) i Milice Jokić (30.03.).

Večeras će Dejan Matić premijerno izvesti juče objavljenu pesmu „Svatovi“ koja je za manje od 24 sata pokupila simpatije ljubitelja emotivnih balada kakav je ovaj duet koji je Dejan snimio sa Ivanom Milojević.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Promo