SAMO ONA MOŽE DA JOJ PARIRA: Ivan Bosiljčić otkrio koju glumicu bi mogao da zamisli umesto Slobode u „Jorgovanima“!

Film „Jorgovani“ premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu oduševio je publiku iako nije osvojio nijednu nagradu u okviru takmičarskog programa FEST-a. Reditelj Siniša Cvetić vratio je na velika vrata omiljeni srpski glumački par Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović, koji su ogromnu popularnost stekli u seriji „Ranjeni orao“.

Posle 15 godina ponovo su stali pred kamere i dočarali priču „Jorgovani“ o kojoj bruje društvene mreže, a pravi „bum“ napravila je scena u kojoj dvoje glumaca peva hit „Kad zamirišu jorgovani“. Ipak, Bosiljčić je uspeo da nađe zamenu za svoju partnerku, a njegov odgovor pokazao je da glumac nije nimalo naivan, te da ima stvarno dobar ukus kada su žene u pitanju.

Naime, Ivan je prilikom gostovanja u emisiji beogradskog Radija S imao simpatičan odgovor na pitanje – ko bi mogao da zameni popularnu Bobu?

– Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči – odgovorio je Ivan i aludirao na saradnju dve glumice u filmu „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice.

– Eventualno bih se oslonio na Kusturičin ukus, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto – s osmehom je priznao Ivan tokom gostovanja u pomenutoj emsiji.

Podsećamo, Monika Beluči i Sloboda Mićalović zajedno su igrale u filmu „Na mlečnom putu“ čuvenog reditelja Emira Kusturice. Tada su prvi put sarađivale, a iz te saradnje rodilo se i veliko prijateljstvo. Fatalna Belučijeva neretko komentariše Slobodine fotografije na Instagramu i ostavlja emotikone u obliku srca, što dodatno potvrđuje koliko su se dve glumačke dive zbližile tokom ovog snimanja.

Izvor: Republika.rs