NOĆAS PREMINUO SIN (30) MIRKA KODIĆA: Proslavljenom harmonikašu pozlilo, estrada u šoku!

Aleksandar Kodić, 30-godišnji sin legendarnog harmonikaša Mirka Kodića, umro je noćas, a kako se navodi, on je preminuo u snu.

Naslednik harmonikaša iznenada je umro u stanu gde je živeo, a Kodić je ubrzo stigao tu.

Kako „Kurir“ navodi, Aleksandar Kodić se poslednjih dana žalio da se ne oseća dobro, te je legao da spava i nije se probudio.

Kako se navodi, Aleksandar Kodić je bio vatreni navijač Crvene zvezde i redovno je išao na utakmice omiljenog kluba.

Policija ga je pronašla u stanu, nakon čega je naloželo da se uradi obdukcija.
Kako se sada novodi, Mirku Kodiću je pozlilo, nakon što je čuo vest da mu je sin preminuo, a njegov prijatelj je ispričao detalje porodične tragedije.

– Mirku je pozlilo kada su mu javili. Čovek nije mogao da priča od šoka, baš se zaledio. Suze, jecaji koje sam čuo, baš je bilo traumatično. Njih dvojica su bili baš vezani jedan za drugog, imali su prelep odnos, jedna normalna, zdrava porodica, ovo je baš velika tragedija. Ne bih više ni mogao da pričam, razumete me sigurno, ovo su teški trenucima, treba da budemo sad svi zajedno – rekao je Mirkov prijatelj za Republiku.

Inače, Kodić je sina Aleksandra dobio o u prvom braku, a pre tri godine otkriveno je da je njegov naslednik zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save, a koji je u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Kodić je tada potvrdio ove navode i istakao koliko je ponosan na svog sina.

– Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan ― rekao je Mirko tada za Kurir.

Kodić je tada potvrdio ove navode i istakao koliko je ponosan na svog sina.

– Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan ― rekao je Mirko tada za Kurir.

Foto: Facebook/Aleksandar Kodić

Sin Mirka Kodića, Aleksandar, preminuo je sinoć u snu u 30. godini života.

Ova vest šokirala je sve Kodićeve kolege i saradnike, a među prvima se oglasila Zorica Marković.

Zorica Marković, koja je Mirkov veliki kućni prijatelj, nije znala za tragičnu vest, a nakon saznanja briznula je u plač.

– Šta kažete? Je l‘ moguće? Kuku meni, šta će Mirko sad da radi, bez svog sina?! Ne mogu ni da ti kažem, za mene je gotovo, ne mogu da pričam! Izvinite, ne mogu da pričam – rekla je Markovićeva kroz suze za Republiku.

Prethodno su mediji saznali da je Hasan Dudić, pošto je saznao za smrt sina svog velikog prijatelja, od stresa i šoka pao je u nesvest.

– Hasan Dudić nije mogao da izdrži bol i stres koji je doživeo kada je saznao za ovu informaciju, pa je pao u nesvest, morali smo odmah da ga dižemo, da ga polivamo vodom… Strašna tragedija, Hasan je veliki prijatelj sa Kodićima i kad je saznao nije mogao da se suzdrži – kazao je izvor za Republiku.

Harmonikaš je blizak prijatelj i sa Erom Ojdanićem, koji je bio van sebe zbog ove vesti.

– Sad sam čuo od vas. Video sam ga jos kad je bio mali, Mirko i ja smo baš bili dobri. Nije bolovao uopšte, verovatno je od srca, mora da je to. Sad ću ga kontaktirati, jao ne mogu da verujem šta se desilo – rekao je Era.

Lepa Lukić zanemela je kada je čula kakva tragedija je zadesila Mirka.
– Mnogo mi je žao, izjavjujem saučešće. Šteta, tako mlad čovek. Saosećam se sa bolom njihovim. Nažalost sam čula tragične vesti, moje saučešće – rekla je kratko Lepa.

Zlata Petrović bila je van sebe, te je rekla da će odmah pozvati Kodića.

– Ju, koji sin? Ljubim te! Joj! Joj! Je l‘ ovo moguće?! Sunce moje milo, šta se to desilo?! Počela sam da se tresem! Je l‘ ovo moguće? Strašno! Ne mogu da dođem sebi! Sva sam se potresla! Zatekli ste me! Juče mi je bila slava! Ne znam šta da ti kažem! Bože gospode! Nisam znala za to, sad ću da ga pozovem! – rekla je Zlata.

Gocu Božinovsku ova vest je dotukla.
– Užas, jako mi je teško. Tresem se od kad sam saznala, nije mi dobro, u šoku sam. Bio je divan mladić, predobar. Sad ću zvati Mirka, samo da uspavam unuka – rekla je ona.
Pevačicu i dugogodišnju prijateljicu Kodića, Milenu Plavšić ova vest je zatekla.

– Sunce moje rođeno! Šta da vam kažem, strašna tragedija! Ostala sam bez reči! Toliko Mirka volim, toliko smo sarađivali. Mlad je, 30 godina! Strašno je da otac izgubi sina, kada mora da sahrani svoje dete! Nek se drže svi zajedno, porodici Kodić upućujem iskreno saučešće. Mnogo sam se sad potresla, sva drhtim od šoka. Ne mogu da verujem da se ovo dešava! To je bio divan dečko, sin, to je strašno šta se ovo dešava – rekla je Milena za kroz suze.

Podsetimo, Aleksandar je Mirkov sin iz prvog braka, a kako je od ranije poznato radio je kao barmen u jednom lokalu kod Hrama Svetog Save na Vračaru. Pored njega, harmonikaš ima i ćerku Rebeku i sina Vladimira.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Instagram/mirkokodic_official