NA SEDMOM NEBU: Tanju Savić dečko provozao avionom, pevačica nije skidala osmeh sa lica! (VIDEO)

Pevačica Tanja Savić uživa u romansi sa mladim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Podsetimo, folkerka je 11 godina bila u braku sa Dušanom Jovančevićem sa kojim ima dvojicu sinova Maksima i Đorđa koji su nakon duge borbe za starateljstvo pripali njoj.

Da je ispunjena privatno i poslovno govore objave na društvenoj mreži Instagram, a ovog puta pohvalila se iznenađenjem koje joj je priredio Muhamed.

Naime, on je odlučio da je provoza avionom, a pridružili su im se njegovi prijatelji.

Crnokosa dama je sa oduševljenjem gledala kroz prozor ali i u svog izabranika, a za muziku u pozadini izabrala je numeru “Fly me to the moon” od Frenka Sinatre.

Podsetimo, Tanja je nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi:

Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija. Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu – rekla je pevačica u emisiji „Premijera vikend.

Tekst: Svet Dijaspore