KLINCI MLAĐI OD 16 GODINA SATIMA ČEKALI ISPRED KLUBA: Haos na nastupu Stefana Đurića Raste u Zagrebu, intervenisala i policija!

Došlo je do drame na nastupu repera Stefana Đurića Raste kada je ispred jednog kluba u Zagrebu, zbog greške organizatora, ostalo više od stotinu ljudi.

Zbog situacije, o čemu svedoče dramatične fotografije gužve i haosa na ulazu Rastinog nastupa, te noći je morala da reaguje i policija, a roditelji dece koja su bila prisutna kažu da se u jednom trenutku pojavila i interventna jedinica. Međutim, nije bilo većih incidenata.

Srpski izvođač koji u Hrvatskoj promoviše svoj film ‚3211‘ izazvao je veliko interesovanje publike i rasprodao koncert u Bestu, ali je mnoge dočekalo neprijatno iznenađenje na ulazu u klub.

Organizator „Art mjuzik Adria” zabranio je ulaz mlađima od 16 godina, a pošto je veliki deo publike bio mlađi od propisanog uzrasta, morali su satima da čekaju u velikom redu. Tvrde da decu i roditelje organizatori nisu obavestili o pravilima.

Takođe, kako se navodi u objavi na Fejsbuku, neka deca od 12 i 15 godina nisu uspela da uđu u klub, uprkos dvosatnom čekanju i činjenici da su bila u pratnji roditelja.

Vatru na društvenim mrežama dodatno je podgrejala rasprava o tome kada deca zapravo smeju da idu na koncert i da li roditelji smeju da ih prate. Koliko je gužva u klubu bila, otkrivaju snimci iz kluba objavljeni na društvenim mrežama.

Izvor: Kurir.rs/B92.net