MOJA ZEMLJA KOJU PONOSNO NAZIVAM „MAJKOM SRBIJOM“ MI JE UVEK BILA MAĆEHA, LINČ JE SVE ŠTO ZNAM: Jelena Karleuša prokomentarisala „Pesmu za Evroviziju“ i navode saradnika da je Teja Dora iskopirala njen scenski nastup!

Pop diva Jelena Karleuša nije pratila takmičenje „Pesma za Evroviziju“ zbog poslovnih obaveza, ali se informisala o pobednici Teji Dori i otkrila svoje mišljenje o nastupu mlade pevačice.

Naime, nakon oglašavanja njenog saradnika i kreativnog direktora Zorana Birtaševića kako je Tea iskopirala njegovu ideju za scenski nastup, sada se oglasila i Karleuša.

– Moja zemlja, zemlja koju volim najviše, koju sa ponosom ističem svuda u svetu, zemlja koju nazivam majkom Srbijom, uvek me je tretirala kao opasnost, zatvarala oči pred mojim uspehom, negirala moj rad, talenat, osporavala, onemogućavala, zabranjivala svaki moj pokušaj da dignem glavu. Moja zemlja, kojoj sam pružila decenije krvavog truda i rada, uvek mi je bila maćeha. Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene, nikada mi nije pružila ni ruku ni šansu. Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam. Moja zemlja, koja mi je bezbroj puta slomila srce bila je i ostala jedina moja želja. Ali biće da ću osvojiti pre čitav svet nego hladno srce moje zemlje. Neka bude tako… Zoran moj verni pratilac, saradnik i najbolji kreativni direktor svetskog ranga ima sve razloge da bude ponosan na naš rad i što se svaki segment njegovog rada drsko kopira i kod nas i u svetu bez zvaničnog priznanja i hvale. Ali sve će to jednog dana biti kako treba… – navela je ona na Instagramu.

Tekst: Svet Dijaspore