Matičar koji je venčao Brenu i Bobu otkrio da su imali peh za koji se nije znalo (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena i nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović venčali su se 1991. godine.

Njihovo venčanje proglašeno je „svadbom veka“, a mediji su tada navodili da su mladenci za svoj poseban dan izdvojili čak 50.000 maraka.

Pisalo se kako je na meniju bilo 650 jela, kao i da je bilo raznih specijaliteta poput fazana u gnezdu i telećih leđa u šampanj sosu, a Brena je nosila venčanicu marke „Dior“.

Svadbi je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti iz sveta estrade i sporta, a veselje je priređeno u hotelu „Interkontinental“. Koliku pažnju je privlačila svadba tada najpopularnijeg para u Jugoslaviji, svedoči i činjenica da je zbog prenosa ovog čina prekinut Dnevnik 2.

Ipak, kako je kasnije otkrio matičar koji je venčao Brenu i Bobu, Radivoj Mrđa, pred sam čin sklapanja braka došlo je do jednog peha.

„Venčanje je trebalo da bude u velikoj konferencijskoj sali Sava centra. Trebalo je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar… Ali, cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali šta da radite“, rekao je on.  

„Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac“, dodao je matičar Mrđa.

Izvor: Nova.rs