LJUBAV MI NE FALI, JA LJUBAV NALAZIM U SVEMU: Andreana Čekić progovorila o udaji, kumstvu sa Darkom Lazićem i svađi sa Slađom Alegro

Andreana sinoć je gostovala kod Ognjena Amidžića, a pre emisije progovorila je o albumu, druženju sa Darkom Lazićem i Kaćom, ali i o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Priželjkivala sam da će ovako proći sve, sve kolege su me pohvalile. Nisam razmišljala o finansijama, nisam računala koliko me je sve koštalo, niti ću – rekla je Andreana za „Blic“.

Andreana je otkrila da je smršala 13 kilograma

Nisam držala dijete, ali se trudim da ne jedem sve i svašta, već pametno. Izbacila sam hleb, sad popijem po pet, šest litara vode. Nekada to nije bio slučaj. Smršala sam 13 kilograma, gledam da još smršam, da skinem stomak – rekla nam je pevačica.

Pevačica je pričala o druženju sa Darkom Lazićem i Kaćom, a kako je istakla, ne želi da se uda.

Darko, Kaća i ja se družimo, ne pričamo o muzici. Zabavno nam je kad se družimo. Darko me pita kada ću da se udam, jer zna da ne želim da stanem na ludi kamen. Nemam dečka, niti želim da ga imam trenutno. To će se desiti jednog dana, kada bude trebalo da se desi. Ljubav mi ne fali, ja ljubav nalazim u svemu – u porodici, mojim bratancima, ja njihovu ljubav upijam, imam ljubav psa, publike… – kazala je ona.

Razvod Dragane i Tonija

– Pisala sam Dragani Mirković na Instagramu, poželela sam joj snagu. Ja znam da je teško kad se rastaješ, pogotovo kad sa nekim provedeš tolike godine. Tada se život menja iz korena. Ali, ako ne ide, bolje je rastati se. Možda je to na početku bilo lepo, ali to ne znači da je uvek tako – iskrena je pevačica.

Jedno od pitanja sa Instagrama u emisiji „Amidži šou“ bilo je vezano za njen odnos sa koleginicom Slađom Alegro. Folkerka je iskreno i bez zadrške otkrila šta joj je zasmetalo kod Slađe i preko čega nije mogla da joj pređe.

Zato što mi se mešala u privatni život, a ja to ne dozvoljavam – rekla je kratko Andreana u emisiji „Amidži šou“.

Izvor: Blic.rs