HUMANOST NA DELU: Nikola Rokvić saopštio koliko novca je skupljeno od trenutka kad je krenuo peške u Grčku (VIDEO)

Nikola Rokvić oglasio se kratkim snimkom na Instagramu u kojem je saopštio koliko novca je fondacija koju je osnovao sa suprugom Bojanom prikupila od trenutka kada je on krenuo ka Manastiru Svetog Nektarija na ostrvu Egina.

Fondacija „Porodica“ će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A prva misija je renoviranje dela dečije onkologije i kupovina aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece.

Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama. Zahvaljujem se pojedincima, kompanijama, firmama, ne mogu svima pojedinačno da se zahvalim, ali mogu da kažem da smo prikupili skoro dva miliona dinara. Idemo dalje. Pozivam sve da se uključe u ovoj akciji i da pomognemo pedijatrijsku onkologiju. Ovaj put za dečiju radost. Ljubim vas i volim, radujte se! – rekao je pevač.

Podsetimo, Rokvić je na put krenuo od Hrama Svetog Save, gde su se članovi porodice okupili kako bi ga ispratili kao i duhovni otac koji mu je dao blagoslov za ovaj human poduhvat, a njihov rastanak bio je veoma emotivan.

Tekst: Svet Dijaspore