Lepa Bregina ćerka snima muzičku bajku „Kruna“: Una se vratila iz Francuske da bi snimala film i seriju (VIDEO)

Una Bregović, prelepa ćerka Gorana Bregovića, pojavila se u Beogradu povodom predstavljanja nove serije u kojoj će se oprobati kao glumica.

Srednja ćerka muzičara Gorana Bregovića već godinama živi i radi u Francuskoj, a sada će svoj glumački debi imati u filmu i TV seriji „Kruna“ u režiji Vasilija Nikitovića. Uni Bregović pripala je glavna uloga u ovom ostvarenju.

– Prvi put ću igrati na filmu. Prezadovoljna sam što radim sa ovako divnom ekipom. Dolazim na snimanje uvek s velikim osmehom. Dosta sam naučila od drugih glumaca, uvek su voljni da mi pomognu. U filmu tumačim lik devojke po imenu Gamajuna. Ona je nestvarna, dolazi Mikiju u san i vraća mu humanost koju je izgubio. Preko ljubavi i ženstvenosti mu donosi bolje sutra – izjavila je Una Bregović na konferenciji za medije, preneo je Kurir.

Goran Bregović pored Une ima još dve ćerke sa suprugom Dženanom Sudžukom, Lulu i Emu. Najstariju ćerku Željku dobio je iz veze sa plesačicom Jasminkom iz Sarajeva. Sudeći po novim fotkama, Una je preslikana majka.

Foto: ATA Images

„Kruna“ prati život četvoro muzički nadarenih vršnjaka koji osamdesetih godina beže iz doma za nezbrinutu decu jer im uprava ne dozvoljava da pevaju i sviraju. Kad se upuste u nepoznato, upoznaju Romana, koji će im promeniti živote. Mnogo godina kasnije, doći će na prag velike slave i popularnosti, a njihovi zaveti iz detinjstva biće zaboravljeni. Svaki uspeh biće sličan drugom, ali svačiji pad je priča za sebe.

U ovoj muzičkoj bajci sa elementima trilera igraju Dragan Gagi Jovanović, Sonja Kolačarić, Nikola Vujović, Srđan Žika Todorović, Vanja Ejdus, Jana Ilić Milić, Vuk Kostić, Nenad Stojmenović, Nikola Kolja Pejaković i mnogi drugi. Pored njih glumačkoj ekipi pridružiće se Rambo Amadeus i Goran Bregović, koji potpisuje muziku za film. Seriju od 12 epizoda gledaćemo na Superstar kanalu.

Izvor: City Magazin/Ivana Milosevic